Aanmelden als Vrijwilliger

Aanmelden als Vrijwilliger

De_Vrijwilliger.png
Verenigingen kunnen alleen bestaan door  medewerking van vrijwilligers die week in week uit helpen bij een club.

Zo ook bij onze voetbalclub. Onder andere scheidsrechters, trainers en mensen in de kantine zorgen dat elk weekend dat de jongens, meisjes, mannen en vrouwen kunnen genieten van deze prachtige sport.
Sommigen zie je op of langs het veld, of achter de bar in de kantine. Veel andere vrijwilligers zijn een stuk minder zichtbaar. De bestuurders, de veld- en kleedkamerplanners,  de onderhoudsmensen, de wedstrijdsecretarissen. Ook zij vervullen elk weekend weer een zéér belangrijke rol in het mogelijk maken van het amateurvoetbal.Het voortbestaan van een vereniging valt of staat bij de inzet van deze vrijwilligers. 

Wij, SJO Maasduinen, vinden het fantastisch dat zoveel mensen zich inzetten. Als je zelf voetbalt of als je kinderen voetballen, vraag dan eens bij je club wat jij kunt doen. Ook als je zelf niet voetbalt, kun jij je steentje bijdragen.
Is er een functie die jij leuk zou vinden, en wilt hierover nog verdere informatie neem dan contact op met onze club.

Wil jij je aanmelden als vrijwilliger, vul dan onderstaand formulier in, je krijgt als vrijwilliger ook  een lidnummer, en sta je vermeld bij de KNVB.
Indien je je aanmeldt als vrijwilliger voor een van de jeugdteams dan dien je ook in bezit te zijn van een geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) Verklaring.

Je krijgt vanuit de vereniging automatisch een bericht om hier aan deel te nemen. Hieraan zijn voor jou geen kosten verbonden.

Een club, voor ons, door ons.
vrijwilliger1.png

 Inschrijven Vrijwilliger


Hieronder kunt u eventuele opmerkingen / aanvullingen plaatsen:

Beschikt u (nu) niet over een passende foto, kan deze later doorgegeven worden via het  "doorgeven wijzigingen" formulier op onze site.

Kies bestandWijzigVerwijder

Ook van de vrijwilliger is er een verklaring nodig vanwege de AVG wetgeving, hieronder kunt u deze invullen.


Toestemmingsverklaring MSH Maasduinen


Voor het goed functioneren van onze vereniging willen wij u graag (laten) informeren over de vereniging, sportactiviteiten en aanbiedingen en dergelijke. Ook willen we speelschema’s, wedstrijduitslagen en soms ook foto’s en filmpjes van u/uw zoon/dochter op onze website en facebook te plaatsen. Met onderstaand formulier vragen wij u toestemming om ook uw gegevens hiervoor te gebruiken. 


Ik mag mijn toestemming op elk moment intrekken.  

LET OP:


Ingeval ondergetekende op het moment van tekenen jonger is dan 16 jaar dient deze verklaring door een ouder of voogd ondertekend te worden. * = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!