Contributie

Contributie

Contributie_Logo4.png
Contributie_lijst_2.png
  1. Voor leden die MSH Maasduinen niet machtigen om contributie van hun rekening af te schrijven wordt extra €25,- administratiekosten boven op de contributie gerekend.
  2. Reserveleden zijn seniorenleden die lid zijn van een seniorenteam maar niet alle officiële wedstrijden spelen. Reserveleden mogen maximaal 5 maal per jaar meedoen aan officiële KNVB-wedstrijden en betalen daarom minder contributie.
  3. Als het verschil tussen het startjaar van het seizoen en het geboortejaar minder is dan 20 jaar dan is het lid een jeugdlid. Er is een overgangsjaar van de jeugd naar de senioren om dispensatie voor de jeugd op te vangen.
  4. De “Jeugdleden alleen trainen” die jonger zijn dan 5 jaar de zogenaamde Bambino's betalen per half jaar 15 euro. De andere “Jeugdleden alleen trainen” betalen per jaar 30 euro.
  5. De spelende leden krijgen een korting van 50 euro op de contributie als ze vrijwilliger zijn. Het bestuur bepaald wie vrijwilliger is.
contributie_voetballers_naast_elkaar.png

AANVRAAG COMPENSATIE CONTRIBUTIE

Jeugdfonds Sport Limburg biedt gezinnen met een laag inkomen (maximaal 110% van de bijstandsnorm) een vast geldbedrag per kind per 12 maanden.
Met dit geld kunt u de contributie van een sportvereniging en sportattributen betalen.
Neem contact op met het algemene nummer van de Gemeente Bergen ((0485) 34 83 83) om deze toelage aan te vragen.

Logo_meerdere_achter_elkaar_banner_smal_voor_website_PNG.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!